CEPHE DANIŞMANLIĞI
Cephe maliyeti yapılan projelerde toplam inşaat maliyetinin %20'sini kapsar. Uzman danışmanlar; hedeflenen ürüne ulaşmak için tasarım, bütçe ve performans hedeflerine ulaşmadaki başarınızı arttırır.

Binalarda meydana gelen başlıca büyük sorunların başında gelen Cephe kaplama sistemlerinde yapılan hataların meydana getirdiği problemlerdir. Daha tasarıma başlarken tasarım ekibiyle beraber kurgulanıp çözümlenen cephe sistemleri bu tür tuzaklara yakalanmama sigortası sayılır. Uzman danışmanlar sorun yaratabilecek alanları tespit ederek, sistemde problem çıkmadan sorunları önleyebilir.

Cephe teknolojisi çok hızlı bir şekilde değişim göstermektedir. Yeni malzemeler, yeni sistemler, hesaplama yöntemleri, uygulanması gereken standart ve yönetmelikler, bunların denetlenmesi danışmanlık paletini sürekli genişletmektedir. Bütün bu gelişmeleri takip edip, uygun ve gerekli seçimleri yapmak değerlendirmek uzmanlık gerektirir. Elde ettiği yüzlerce proje tecrübesiyle; Teknik Danışman parmaklarınızın ucundaki zengin kişisel bir kütüphane gibidir. MRS Danışmanlık ve mimarlık cephe danışmanları en zorlu teknik sorular için bile kesin ve kararlı cevaplar vereceklerdir.

Bağımsız bir uzman danışmadan alınacak dürüst cevaplar benzersiz bir proje için en iyi çözüm olur. MRS Danışmanlık ve Mimarlık müşteri ve proje yararına gördüğü tüm bilgileri sağlar ve müşterisi yararına düzenler.
* Bu site Zilan Ermiş proje tasarım hizmetleri tarafından dizayn edilmiştir.
* This site has been designed by Zilan Ermiş Project and Design Services.